Concentratieproblemen bij uw kind

Concentratieproblemen

Wist u dat kinderen met concentratieproblemen vaker worden getypeerd als lastige kinderen en in een isolement terecht kunnen komen? Een isolement maakt dat uw kind zich buitengesloten voelt en vereenzaamt. Concentratieproblemen kunnen verholpen worden als het kind leert focussen.

Welke keuze maakt u voor uw kind met concentratieproblemen?

Is uw kind op school of thuis snel afgeleid? Moeite met leren en concentreren? Onrustig? Raakt het daardoor achter met zijn of haar prestaties op school? Wil hij of zij zich beter concentreren?

Ik help uw kind om rust in het lijf en hoofd aan te brengen en te ervaren. Er ontstaat (weer) structuur in het dagelijks leven

Resultaat

Na coaching van uw zoon of dochter merkt u dat hij/zij door betere concentratie sneller een klus af heeft en betere resultaten behaalt op school! De concentratieproblemen kan uw kind zelf beter handelen.

Stapjes

Mijn passie is kinderen in stapjes te leren hoe ze hun veerkracht kunnen vergroten. Ik begeleid ze via tekenen en lichamelijke oefeningen door hun problemen. Ze kunnen daarna veelal zelf hiermee omgaan, omdat ze hun eigen kracht leren aanboren. Meld uw kind aan voor individueel coachen of in groepsverband.

Maak contact als u na het lezen vragen heeft over coaching van uw kind. https://www.kindercoachingbetuwe.nl/contact/