Workshops

Kinderworkshops in Bibliotheek Culemborg, Herenstraat 29

weer in oktober 2021!

Voor individuele digitale workshops van 1 uur gedurende augustus en september, aanmelden via contact formulier rechts.

Prijs € 25,00

Kinderworkshops: informatie

Kinderworkshops die helpen om thuis en op school vitaal te zijn!

In deze kinderworkshops kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar in een groep kennismaken met hoofd opruimen. Ze leren structuur aanbrengen in hun gedachtes, beelden, taken, emoties en wat er allemaal speelt in hun hoofd. Dit gebeurt via tekeningen maken en oefeningen doen. Het is niet nodig dat ze goed kunnen tekenen.  Want ze doen wat hun helpt.

Gebeurtenissen kunnen maken dat ons hoofd vol zit met gedachtes, taken, ruzies, verdriet, blijdschap en andere dingen. Dan wordt het druk in ons hoofd! Alles wat om ons heen gebeurt blijft in ons hoofd. Maar als je alles in je hoofd stopt zonder dat een plek te geven of op te ruimen, dan zit je hoofd soms veel te vol. Je loopt over, voelt stress, vergeet.

Met hoofd opruimen breng je structuur aan en je creëert ruimte. Dat doe je door te tekenen. Je geeft zelf aan wat een handige plek is om informatie op te slaan. Binnen of buiten het hoofd. Op welke plek je iets bewaart en zo ook terug kunt vinden wanneer jij het nodig hebt. Je vergroot de concentratie doordat er rust komt in het hoofd.

Resultaat na deze kinderworkshops is dat ze beter slapen omdat de nare gedachtes uit hun hoofd zijn. En ze zich beter kunnen concentreren waardoor ze op school beter presteren. Ze meer naar hun lijf leren luisteren en daarnaar handelen wat meer zelfvertrouwen geeft.

De groep is maximaal 6 kinderen groot, dus schrijf op tijd in. Prijs: € 45,00. Vol is vol! Bel voor informatie over kinderworkshops: 06 – 15 22 80 22.

Ouderkind workshops: informatie

Ruim samen met je kind je hoofd op. Voor beiden, weg met stress!

Door samen je hoofd op te ruimen komen ouder en kind erachter wat er speelt, zonder hele verhalen te vertellen.

Je beleeft met elkaar hoe hoofd opruimen werkt. En daarna stimuleer je elkaar om dit dagelijks te blijven doen om rust in het hoofd te bewerkstelligen.

Ouder helpt kind en kind helpt ouder.

Resultaat: Beiden een opgeruimd hoofd en in contact met elkaar!

Prijs: € 90,00 per uur. Kan op afspraak! Je bent met z'n tweeën.

Voor coaching voor volwassenen, kijk op http://www.jenniferhoogland.nl

Contact

Meer weten? Bel 06 - 15 22 80 22 of vul onderstaand contactformulier in.