Referenties

Referenties coaching van kinderen 

Het is altijd weer een cadeau als je een kind mag coachen. Vooral als je ziet en terugkrijgt van het kind dat het werkt! Lees hieronder referenties van kinderen, school en ouders:

Leuk. Blij dat er niet zoveel meer in mijn hoofd zit. Precies goed.

Meisje 9 jaar met ADHD

Het gaat veel beter dan eerst met dingen onthouden. Ik ben minder afgeleid en heb sneller mijn werk af.

Meisje 10 jaar

Het gaat nu goed met slapen. Ik ben rustiger.

Meisje 9 jaar

Het is gelukt om dingen los te laten.

Jongen 9 jaar

Mijn gedachten zijn rustiger

Jongen 12 jaar

Hulpvraag school

"Ik zie een jongetje met plezier maar vooral veel onzekerheid over alles wat er in de groep om hem heen gebeurd. Terughoudend. Bang om in de groep te praten en fouten te maken. Hij praat erg zacht. Bij verandering van les vaak twijfel: is het goed, moet er iets af, enzovoorts."

Schooljuf na coaching

Na coaching is de leerling sinds kort veel  “vrijer “ in de omgang met mij: open, maakt grapjes, stelt vragen. Hij stelt ook vragen over zijn werk: of het af moet, dat hij iets lastig vindt. Hij loopt veel vrijer in school, meer op zijn gemak. Ook maakt hij meer contact met zijn klasgenootjes, zowel binnen als buiten.

Ouders na coaching

Tijdens de Sinterklaas intocht is hij alleen naar de pieten gestapt om een vlaggetje te halen. Hij vroeg het niet maar het feit dat hij er alleen op af ging is al een grote verandering. Ook ging hij een handje halen bij Sinterklaas. Hij praat wat duidelijker en wanneer hij zacht praat vragen wij hem of hij stevig wil staan en wat harder kan praten omdat wij hem niet kunnen verstaan. Dit doet hij dan ook en praat vervolgens veel duidelijker. In de supermarkt durfde hij aan een vreemde (een winkelbediende) te vragen of hij naar de wc mocht. Op een normaal volume en niet fluisterend. Dit zijn een paar dingen die wij hebben gezien en zijn daar ontzettend trots op!