Jennifer

De mens heeft alle mogelijkheden die nodig zijn om te slagen in zich. Er zijn geen mensen zonder hulpbronnen, alleen mensen die hun hulpbronnen niet gebruiken!

Waarom ben ik coach geworden?

Kinderen hebben nog een heel leven voor zich! Hoe mooi is het als ze leren hoe ze al op jonge leeftijd hun autonomie kunnen ontwikkelen binnen de kaders die er zijn. Ik lever graag een bijdrage hieraan om ze het zelf te laten doen! 

Mijn passie is coaching

Kinderen helpen ontwikkelen zat van jongs af aan al in mijn bloed. Ik wilde altijd al met kinderen werken en hoewel ik geen schooljuffrouw ben geworden en ook geen kinderen heb gekregen bleef het talent dat ik heb met kinderen mij maar uitnodigen door mijn hele leven heen.  Daarom heb ik na meer dan 30 jaar werken in het bedrijfsleven gekozen voor het vak van kindercoach en dat gaat helemaal als vanzelf. 

Effectief voor de lange termijn

Het is heel belangrijk dat coaching echt werkt. Veelal willen we vanuit ons hoofd dingen oplossen of aanpakken en laten we de rest van ons lichaam achterwege. In mijn werkwijze leer ik kinderen zoveel mogelijk zelf de oplossing te vinden voor hun probleem. Ik betrek het lijf hierbij. Ook werk ik met de ademhaling en fysieke oefeningen. Je voelt in je lijf dat er iets verandert en waar het verandert. Wat je leert, integreer je voor de korte en lange termijn.

En nog dit

Meer dan 30 jaar heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Dit heb ik met veel plezier gedaan en in deze periode heb ik veel geleerd. Ik ben in 1963 geboren in Suriname en op 25-jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ik ben getrouwd en hou van lekker eten en koken, tuinieren. Verder luister ik graag naar muziek. Foto’s maken doe ik vooral op vakantie. Ik probeer dan steeds weer de mooiste foto te maken!

Door mijn achtergrond heb ik gemerkt dat mensen overal dezelfde behoefte hebben ondanks verschillen in cultuur. Altijd bestaat de behoefte aan aandacht en respect voor wat er is, de basis voor dieper contact. Ik werk met zowel kinderen als volwassenen uit verschillende culturen.

Lees meer over coaching

Download het artikel over mijn coaching methode in het tijdschrift ForYou Magazine.